Bestill time

Bilelektronikk

Dagens moderne biler er spekket med elektronikk og det er derfor viktig

Biler kommer nå utstyrt med masse elektronikk, og det er derfor viktig å velge et verksted med høy kompetanse innen teknologi og programvare. Alle IT-systemene i bilen kan by på utfordringer når det gjelder feilsøking og reparasjon, men med kvalifiserte mekanikere sikrer du riktig diagnostisering.

Vi har foretatt betydelige innkjøp av diagnoseutstyr for feilsøking og programvareoppdateringer. Fixbil har også direktetilgang til kompetansesentre med spesialister på de fleste kjente bilmerker – vi kontakter dem ved behov. Dette er utenlandske kompetansesentre som sitter på databaser over alle oppdagede feil på gjeldende bilmerke.

Vi utfører bilelektronikk-testing og -reparasjon av flere av bilens deler, som kontrollenheter, luftmengdemålere, strømfordelere og ABS styringsenheter, og har noen av de beste bildiagnostikere og problemløsere. Du er i trygge hender på verkstedene våre.

Fixbil tilbyr verkstedtjenester til konkurransedyktige priser. Vi reparerer og utfører service på alle bilmerker i våre verksteder i Bergen og omegn. Hvis bilen din fortsatt har nybilgaranti, tar vi oss av det.
cross