Bestill time

Om oss

11 verksteder i Bergen, Sotra, Knarvik og Arna

Velkommen til ditt lokale bilverksted i Bergen, Sotra, Knarvik og Arna

Her hos Fixbil ønsker vi deg velkommen til våre 11 toppmoderne bilverksteder i Bergen, Sotra og Knarvik. Våre vennlige ansatte sørger for at du som kunde får en god opplevelse, og vi garanterer høy kvalitet på utført arbeid.
Vi har høyt fokus på teknologi, og benytter kun det nyeste utstyret innen testapparater og elektronisk måleutstyr. Alle våre ansatte har høy fagkompetanse, og vi legger stor vekt på kvalitetssikring av alle reparasjoner og kontroller før bilen blir tilbakelevert til deg som kunde.
Hos Fixbil får du personlig oppfølging, og vi går alltid nøye gjennom informasjon om pris og reparasjon før arbeidet utføres. Fixbils kompetente bilmekanikere har dessuten lang erfaring med en rekke ulike bilmerker – og med kontinuerlig sertifisering og etterutdanning kan du være trygg på at vi får jobben kvalitetsmessig og nøyaktig utført.
HOS OSS PÅ FIXBIL FÅR DU SAMME SERVICE, REPARASJONER OG GARANTI SOM PÅ ET MERKEVERKSTED. HAR DU NYBILGARANTI SÅ BLIR DEN HÅNDTERT HOS OSS.

Verksted og service

Fixbil er en bilverkstedkjede som dekker hele spekteret av service og reparasjoner på alle bilmerker. Arbeidet utføres av spesialiserte mekanikere, og vi garanterer både arbeid og bildeler til konkurransedyktige priser. Vi har spesialkompetanse – slik at du kan være sikker på bruk av riktig utstyr av topp kvalitet når vi reparerer bilen din.
Du kan stole på at vi finner feilen – og reparerer den til avtalt tid og pris!

EU-kontroll

Hos Fixbil tilbyr vi grundig og profesjonell EU-kontroll av din bil. Vi følger Statens vegvesens retningslinjer for å sikre at bilen din oppfyller alle kravene for trafikksikkerhet og miljøvennlighet.
Ta kontakt med en av våre hyggelige medarbeidere og bestill time i dag!
Fixbil tilbyr verkstedtjenester til konkurransedyktige priser. Vi reparerer og utfører service på alle bilmerker i våre verksteder i Bergen og omegn. Hvis bilen din fortsatt har nybilgaranti, tar vi oss av det.
cross