Bestill time

Personvern

Gjennom denne personvernerklæringen ønsker vi å gi deg innsyn og informasjon om hvordan vi håndterer dataene du oppgir på våre nettsider og i appene.

Når du bruker tjenesten vår på nettet eller gjennom appen, er det Fixbil Holding AS som har ansvaret for å behandle de opplysningene du deler med oss.

Vårt ansvar

De opplysningene vi lagrer inkluderer ditt navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og en oversikt over dine tidligere kjøp hos oss. Enhver håndtering av denne informasjonen, inkludert innsamling, innføring i systemet, oppbevaring og deling, opererer under spesifikke retningslinjer. Disse retningslinjene følger strenge krav, inkludert de fastsatt i personopplysningsloven. Vi tar på oss ansvaret for å håndtere dine opplysninger i samsvar med personvernlovgivningen og sikre dine rettigheter.

Dine rettigheter

Dine rettigheter i henhold til personvernloven gir deg muligheten til å kreve innsyn, korrigering, og sletting av dine data hos oss.

Du har rett til å motta følgende tjenester fra oss:

Utførlig informasjon om hvordan vi behandler dine personlige opplysninger. En kopi av de personlige opplysningene du har delt med oss. Muligheten til å oppdatere dine personlige opplysninger. Sletting av opplysninger som ikke lenger har en lovlig basis for behandling. Begrensning eller opphør av behandling av dine opplysninger. Opphør av behandling som utelukkende er basert på automatisert behandling av personlige opplysninger. Muligheten til å motta opplysningene du har delt med oss i et strukturert, vanlig brukt og maskinlesbart format, eller å overføre dataene direkte til en annen tjenesteleverandør. Hvis behandlingen av dine opplysninger er basert på samtykke, har du rett til å tilbakekalle dette samtykket når som helst ved å varsle oss. Hvis du mener at vi behandler dine personlige opplysninger i strid med personvernregelverket, har du rett til å sende en klage til Datatilsynet. For innsyn i dine data, vennligst kontakt oss på [email protected]

Hva vi bruker opplysningene til

Vi bruker dine personlige opplysninger for å muliggjøre digitale avtaler hos oss samt for å kunne sende deg varsler om forestående avtaler. Disse dataene kan også komme til nytte for å holde deg oppdatert om nye, relevante produkter og tjenester. I tillegg kan de bli benyttet hvis vi av tekniske årsaker må kontakte deg.

Fixbil håndterer dine personopplysninger i tråd med aktuell personvernlovgivning. Dette sikrer at informasjonen om deg kun brukes i samsvar med formålene angitt i denne personvernerklæringen, eller i forbindelse med innhenting av dataene.

Vanligvis benyttes opplysningene for å bekrefte din identitet og muliggjøre tjenestekjøp, levere tilpasse innhold, og forbedre våre tjenester. Innenfor rammene av streng norsk  personvernlovgivning, benytter vi også dine personlige opplysninger til andre formål, som produktutvikling, vitenskapelig forskning (som maskinlæring, kunstig intelligens og dyp læring), markedsundersøkelser, forretningsprosessoptimalisering, behovsorienterte tjenester og skreddersydd reklame.

Nedenfor følger en oversikt som viser når og hvorfor vi bruker dine personlige opplysninger.

Google Analytics

Analyseverktøyet Google Analytics benyttes for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig identifiserbar informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles tjenere. Dersom du vil reservere deg mot at Google Analytics samler inn data om deg kan du be om å bli ekskludert.

Google Tag Manager

Google Tag Manager håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til tredjepartsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics) og brukes til optimalisering av nettsiden og markedsføringstjenester. Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager.

Hva som lagres: Dine bevegelser og visse handlinger på nettstedet (f.eks. om du trykker på «Legg i handlekurven» i en nettbutikk). All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon som: kredittkortopplysninger, telefonnummer, adresse eller annen form for data som kan identifisere deg som person.

Google Display Nettverk

Informasjonskapselen for Google analytics medfører at tredjepartsleverandører, inkludert Google, kan vise målrettede annonser på diverse nettsider. Disse annonsene er da basert på hvilke nettsider du tidligere har besøkt. Det brukes ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Dette er også i henhold til Google sin personvernpolitikk.

Facebook Pixel

Facebook Pixel er et analyseverktøy som lar oss måle effektiviteten av annonsering fra Facebook ved å spore handlingene brukeren utfører på nettstedet med tanke på optimalisering av Facebook Ads (bygge Audience og remarketing). Man kan bruke denne informasjonen til å:

Sørge for at annonser vises til de riktige personene

Bygge opp annonsepublikum

Låse opp ytterligere annonseringsverktøy på Facebook

Hva som lagres: Hvilke annonser brukeren har sett på Facebook, Hvilke sider brukeren har besøkt og hvilke konverteringer (bestilling, kontakt o.l.) brukeren har utført.

Hotjar

Kartlegger interaksjonen brukeren har med nettstedet. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar sine tjenere:

HTML-endringer som skjer under brukerens økt på nettstedet

Musebevegelser

Museklikk

Scrolle-bevegelser

Tastetrykk for hvitlistede handlinger

Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleseren endres

Hver hendelse som spores lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti informasjonskapsel, slik at man kan spille av hele økten i et enkelt opptak. Ingen sensitiv informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.

Sporingspiksler

Sporingspikslene på nettstedet benyttes til sporing av konverteringer og brukertilpasset markedsføring. De er ikke containerkoder, og sender ikke tilbake personlige opplysninger. All info på ThumbAd er hashed for å opprette en bruker-ID som er brukbar for vår slutt. Pikslene aktiveres kun basert på handlingen / hendelsen i GTM.

Innhold

Når du utforsker vår nettside eller app, behandler vi informasjon om enheten din, tilkoblingen din og IP-adressen din. Dette gjør vi for å tilpasse visningen av nettsiden slik at den passer optimalt med det tekniske utstyret du bruker for å åpne den.

Tjenester

Vi benytter dine personlige opplysninger for å levere og tilby deg våre tjenester. Som eksempel, behøver vi kontaktinformasjonen din slik at du kan bestill fra nettside eller app, eller for å registrere biler du har rettmessig tilgang til i app og nettside.

Kundeforhold og support

For å forvalte kundeforholdet og tilby support, bruker vi for eksempel informasjon om ditt kjøretøy. Dette gjør det mulig for oss å varsle deg hvis det oppstår problemer med kjøretøyet ditt, samt å kontakte deg for verkstedstjenester.

Trender

Vi utvikler statistikker og analyserer trender i markedet. Dette gjøres med formålet om å forbedre og videreutvikle våre produkter og tjenester. Når det er mulig, benytter vi anonyme opplysninger for dette, uten at vi har kjennskap til at informasjonen er tilknyttet deg spesifikt.

Markedsføring

Vi har til hensikt å informere deg om våre egne varer og tjenester som ligner på de du allerede har vist interesse for eller brukt, gjennom markedsføringskommunikasjon via SMS, e-post og andre elektroniske kommunikasjonskanaler. Hvis du gir samtykke, kan vi også inkludere markedsføring av andre varianter av våre produkter og tjenester som vi tilbyr.

Misbruk

Vi bruker personopplysninger med formål om å hindre mishandling av våre tjenester. Mishandling kan inkludere tilfeller der det forekommer forsøk på uautorisert innlogging på andres kontoer, svindelforsøk, distribusjon av uønsket "spam", samt usaklig trakassering, hets og andre ulovlige handlinger i henhold til norsk lov.

Opplysninger som blir lagret

Under følger en oversikt over hvor vi henter personopplysninger og hvilke opplysninger dette er.

Opplysninger vi henter fra eksterne kilder

Når du oppretter en bruker eller gjør en bestilling på nettside og app henter vi opplysninger om kjøretøy og dine kjøretøy via Statens vegvesen. Opplysninger vi henter inn er:

Bilmerke

Chassis nummer

Farge

Vi henter informasjonen for å kunne identifisere at oppgitt skiltnummer er riktig.

Opplysninger du gir

Ved registrering som bruker eller ved kjøp av tjenester, er det nødvendig å oppgi din e-postadresse i tillegg til de tidligere nevnte opplysningene samt telefonnummer. Vi beholder også oversikt over hvilke spesifikke tjenester du har kjøpt.

Kommunikasjon

Dersom du tar kontakt med oss, vil vi lagre denne kommunikasjonen med det formål å kunne gi deg best mulig hjelp ved eventuelle fremtidige henvendelser.

Bruk av nettside og app

Når du benytter deg av Fixbil, lagrer vi data angående hvilke tjenester du har benyttet deg av eller vist interesse for. Vi samler inn informasjon vedrørende din enhet, internettforbindelse, IP-adresse og nettverksidentifikator. Vi registrerer også hvilke nettsider du besøker og hvilke funksjoner du bruker på disse sidene. Det er viktig å merke seg at dette ikke benyttes på individnivå eller for sporing av enkeltpersoner. Hensikten er å samle sammen denne informasjonen for å identifisere brukertrender for Fixbil-tjenester som helhet. Dette gir oss muligheten til å videreutvikle tjenester basert på aktiviteten til deg og andre brukere.

Offentlige registere

Vi mottar nødvendig informasjon fra Statens Vegvesen slik at vi kan planlegge EU-kontroll for kjøretøyene samt vise deg oversikt over EU-kontroll.

Informasjonskapsler

Når du benytter våre tjenester, lagres informasjonskapsler og andre data som kan leses av oss på et senere tidspunkt.

Deling av personopplysninger

Vi deler nødvendige personopplysninger med partnere. Dette gjør vi for å sikre en optimal kvalitetssikring av de tjenestene vi tilbyr, samt for å gi deg den beste oppfølgingen angående din bil og ditt kundeforhold.

Personopplysninger deles også med selskaper som gir oss tekniske og administrative tjenester, som for eksempel IT-systemleverandører. I situasjoner der vi deler ut personopplysninger, inngår vi avtaler med tredjepartene som begrenser deres bruk av opplysningene til de spesifikke formålene.

Vi videreformidler ikke personopplysninger til andre selskaper, bortsett fra samarbeidspartnere som trenger denne informasjonen for å levere tjenester, forutsatt at du har gitt ditt samtykke til en slik deling.

Det er også mulig at vi må utlevere opplysninger i enkelte situasjoner, som for eksempel til offentlige myndigheter i tilfeller hvor det er mistanke om lovbrudd.

Lagringstid

Vi beholder opplysninger om deg kun så lenge det er nødvendig for å oppfylle det formålet de ble innhentet for, med mindre vi er pålagt å lagre disse opplysningene. Når opplysningene ikke lenger er nødvendige for å nå formålet, vil de bli slettet. Her er en oversikt over perioden vi oppbevarer dine opplysninger:

Kontaktopplysninger (navn, adresse, e-post, telefonnummer): Lagres så lenge du har en aktiv konto hos oss, og i en tidsperiode etter kontoens avslutning som er nødvendig for administrative formål eller i henhold til gjeldende lover og regler.

Kjøpshistorikk: Lagres i henhold til gjeldende regnskapsregler, vanligvis i minimum 5 år.

Kommunikasjonshistorikk med kundesupport: Lagres så lenge det er nødvendig for å håndtere eventuelle fremtidige henvendelser og for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg.

Vær oppmerksom på at lagringstidene kan variere basert på lokale lover og regler, samt endringer i vår virksomhet eller juridiske krav.

Ved endring av personvernerklæring

Vi forbeholder oss retten til å periodisk oppdatere eller endre denne personverninformasjonen. Hvis du har ytterligere spørsmål om personvern eller hvordan vi bruker personopplysninger, er du velkommen til å ta kontakt med oss på [email protected]

Fixbil tilbyr verkstedtjenester til konkurransedyktige priser. Vi reparerer og utfører service på alle bilmerker i våre verksteder i Bergen og omegn. Hvis bilen din fortsatt har nybilgaranti, tar vi oss av det.
cross