fbpx

Trygghet for deg og din bil

Bilelektronisk

Hjem
/
Tjenester
/
Bilelektronisk

Finn frem til oss

Dagens moderne biler er spekket med elektronikk og det er derfor viktig å velge et verksted med høy kompetanse på teknologi og programvare. Alle IT-systemene i bilen kan by på utfordringer når det gjelder feilsøking og reparasjon, men med kvalifiserte mekanikere sikrer du deg riktig diagnostisering.

Vi har gjort betydelige innkjøp av diagnoseutstyr for feilsøking og programvare-oppdateringer. Fixbil har også direktetilgang til kompetansesentre med spesialister innen de fleste kjente bilmerker som vi kontakter ved behov. Dette er utenlandske kompetansesentre som sitter på databaser over alle oppdagede feil på angjeldende bilmerke.

Vi utfører bilelektronisk testing og reparasjon av flere av bilens deler, som kontroll enheter, luftmengdemålere, strømfordelere og ABS styringsenheter og har noen av landets beste bildiagnostikere og problemløsere. Du er i trygge hender hos våre verksteder.

Velkommen til ditt lokale bilverksted i Bergen, Sotra og Lindås

Hos Fixbil ønsker vi deg velkommen til våre 12 topp moderne bilverksteder i Bergen, Sotra og Lindås. Våre vennlige ansatte sørger for at du som kunde får en god opplevelse, og vi garanterer høy kvalitet på utført arbeid.
Vi har stort fokus på teknologi og benytter kun det nyeste utstyret innen testapparater og elektronisk måleutstyr. Alle våre ansatte har høy fagkompetanse og vi legger dessuten sterk vekt på kvalitetssikring av alle reparasjoner og kontroller før bilen blir tilbakelevert til kunden.
Hos Fixbil får hver enkelt kunde personlig oppfølging, og vi går alltid nøye gjennom informasjon om pris og reparasjon før arbeidet utføres. Fixbils’s kompetente bilmekanikere har dessuten lang erfaring med en rekke ulike bilmerker og med kontinuerlig sertifisering og etterutdanning kan du være trygg på vi får jobben kvalitetsmessig og nøyaktig utført.

Hos oss på Fixbil får du samme service, reparasjoner og garanti som på et merkeverksted. Har du nybilgaranti så blir den ivaretatt hos oss.

Verksted og Service

Fixbil er et bilverkstedkjede som dekker hele spekteret av service og reparasjoner på alle bilmerker. Vårt arbeid utføres av spesialiserte mekanikere og vi garanterer både arbeid og bildeler til konkurransedyktige priser. Dessuten har vi spesialkompetansen og du kan være sikker på at det blir brukt utstyr av topp kvalitet når vi skal reparere bilen din.
Du kan stole på at vi finner feilen og reparerer den til avtalt tid og pris!

EU-Kontroll

VVed EU-kontroll gir våre sertifiserte mekanikere en nøyaktig og objektiv vurdering om bilens tilstand. Når du bestiller avtale på forhånd bruker vi ca. 60 minutter på å utføre kontrollen, og du kan alltid stole på at vi får jobben gjort til oppsatt tidspunkt. Dersom du ønsker dette kan vi også gi et uforpliktende tilbud på utbedring av eventuelle feil eller mangler som oppdages.
Ta kontakt med en av våre hyggelige medarbeidere og bestill time i dag!

post@fixbil.no
Fanavegen 15, 5222 Nesttun

Besøk våre andre verksteder

Bestill time menuarrow-right