fbpx

Trygghet for deg og din bil

Karosseri

Hjem
/
Tjenester
/
Karosseri

Finn frem til oss

Fixbil Laksevåg (Damsgård Karosseri) og Fixbil Møllendalsveien (Hartveit Bilsenter)  utfører reparasjoner på karosseri, biloppretting, service og mekanisk arbeid på de alle bilmerker. Karosseriskader strekker seg fra reparasjon av småskader som riper i lakken og skifting av mindre deler til omfattende karosseriskader der kjøretøyet må settes tilbake til sin opprinnelige fasong.

Fixbil samarbeider med alle forsikringsselskapene, hos oss får du gratis råd og skadetakst. Drop inn på dagen

Biloppretting kan omfatte reparasjoner på kjøretøyets karosseri, understell, hjuloppheng, styring og sikkerhetssystemer.

Vanlige reparasjoner på karosseri som vi utfører:

  • Oppretting av skader i karosseriet
  • Skifte og tilpassing av deler
  • Montering, demontering og justering av karosseri på bilen og karosserikomponenter
  • Bearbeiding og tilrettelegging av skadede overflater før lakkering
  • Feilsøking, kontroll, justering og bytte av komponenter i drivverk, bremser understell og sikkerhetsanordninger
  • Ruteskift
  • Rutereparasjon
  • Kalibrering av kamera og bilens sikkerhetssystemer

Velkommen til ditt lokale bilverksted i Bergen, Sotra og Lindås

Hos Fixbil ønsker vi deg velkommen til våre 12 topp moderne bilverksteder i Bergen, Sotra og Lindås. Våre vennlige ansatte sørger for at du som kunde får en god opplevelse, og vi garanterer høy kvalitet på utført arbeid.
Vi har stort fokus på teknologi og benytter kun det nyeste utstyret innen testapparater og elektronisk måleutstyr. Alle våre ansatte har høy fagkompetanse og vi legger dessuten sterk vekt på kvalitetssikring av alle reparasjoner og kontroller før bilen blir tilbakelevert til kunden.
Hos Fixbil får hver enkelt kunde personlig oppfølging, og vi går alltid nøye gjennom informasjon om pris og reparasjon før arbeidet utføres. Fixbils’s kompetente bilmekanikere har dessuten lang erfaring med en rekke ulike bilmerker og med kontinuerlig sertifisering og etterutdanning kan du være trygg på vi får jobben kvalitetsmessig og nøyaktig utført.

Hos oss på Fixbil får du samme service, reparasjoner og garanti som på et merkeverksted. Har du nybilgaranti så blir den ivaretatt hos oss.

Verksted og Service

Fixbil er et bilverkstedkjede som dekker hele spekteret av service og reparasjoner på alle bilmerker. Vårt arbeid utføres av spesialiserte mekanikere og vi garanterer både arbeid og bildeler til konkurransedyktige priser. Dessuten har vi spesialkompetansen og du kan være sikker på at det blir brukt utstyr av topp kvalitet når vi skal reparere bilen din.
Du kan stole på at vi finner feilen og reparerer den til avtalt tid og pris!

EU-Kontroll

VVed EU-kontroll gir våre sertifiserte mekanikere en nøyaktig og objektiv vurdering om bilens tilstand. Når du bestiller avtale på forhånd bruker vi ca. 60 minutter på å utføre kontrollen, og du kan alltid stole på at vi får jobben gjort til oppsatt tidspunkt. Dersom du ønsker dette kan vi også gi et uforpliktende tilbud på utbedring av eventuelle feil eller mangler som oppdages.
Ta kontakt med en av våre hyggelige medarbeidere og bestill time i dag!

post@fixbil.no
Fanavegen 15, 5222 Nesttun

Besøk våre andre verksteder

Bestill time
menuarrow-right