fbpx

Trygghet for deg og din bil

Understellsbehandling

Hjem
/
Tjenester
/
Understellsbehandling

Finn frem til oss

Det varierer mye hvor godt biler er konstruert for å motstå rustskader eller andre ytre påkjenninger. Det er forskjeller mellom ulike bilprodusenter og mellom ulike modeller fra samme merke. Det man derimot kan se som et fellestrekk er at få bilprodusenter er i stand til å konstruere biler som over tid tåler det harde norske klimaet. Med store temperatursvingninger, mye fukt og salt øker faren for rustskader betraktelig.

Ved understellsbehandling inngår:

 • Tildekking av førerplass med plast og papirmatter
 • Innerskjermer, dekkplater, lyddempende svamper o.l. fjernes før nedvask
 • Bilens understell rengjøres for salt og smuss med høytrykksvasker med varmtvann
 • Gammel og løs behandling, smuss, saltrester fjernes
 • Bilen varmlufttørkes til dagen etter
 • Vognbunn, bilens understell og hulrom kontrolleres nøye for rustutvikling
 • Som tilleggsarbeid tilbys sandblåsing av rust angrepne områder om avdekket
 • Unikt sprøyteskjema utarbeidet for den enkelte bilmodell
 • Bil rengjøres grundig og klargjøres for avhenting
 • Behandlingsbevis blir utstedt, bilder tatt og lagret på kundens medbrakte medium om ønske
 • Behandling registrert i nasjonalt register og innkalt for etterbehandlinger etter sykluser

Velkommen til ditt lokale bilverksted i Bergen, Sotra og Lindås

Hos Fixbil ønsker vi deg velkommen til våre 12 topp moderne bilverksteder i Bergen, Sotra og Lindås. Våre vennlige ansatte sørger for at du som kunde får en god opplevelse, og vi garanterer høy kvalitet på utført arbeid.
Vi har stort fokus på teknologi og benytter kun det nyeste utstyret innen testapparater og elektronisk måleutstyr. Alle våre ansatte har høy fagkompetanse og vi legger dessuten sterk vekt på kvalitetssikring av alle reparasjoner og kontroller før bilen blir tilbakelevert til kunden.
Hos Fixbil får hver enkelt kunde personlig oppfølging, og vi går alltid nøye gjennom informasjon om pris og reparasjon før arbeidet utføres. Fixbils’s kompetente bilmekanikere har dessuten lang erfaring med en rekke ulike bilmerker og med kontinuerlig sertifisering og etterutdanning kan du være trygg på vi får jobben kvalitetsmessig og nøyaktig utført.

Hos oss på Fixbil får du samme service, reparasjoner og garanti som på et merkeverksted. Har du nybilgaranti så blir den ivaretatt hos oss.

Verksted og Service

Fixbil er et bilverkstedkjede som dekker hele spekteret av service og reparasjoner på alle bilmerker. Vårt arbeid utføres av spesialiserte mekanikere og vi garanterer både arbeid og bildeler til konkurransedyktige priser. Dessuten har vi spesialkompetansen og du kan være sikker på at det blir brukt utstyr av topp kvalitet når vi skal reparere bilen din.
Du kan stole på at vi finner feilen og reparerer den til avtalt tid og pris!

EU-Kontroll

VVed EU-kontroll gir våre sertifiserte mekanikere en nøyaktig og objektiv vurdering om bilens tilstand. Når du bestiller avtale på forhånd bruker vi ca. 60 minutter på å utføre kontrollen, og du kan alltid stole på at vi får jobben gjort til oppsatt tidspunkt. Dersom du ønsker dette kan vi også gi et uforpliktende tilbud på utbedring av eventuelle feil eller mangler som oppdages.
Ta kontakt med en av våre hyggelige medarbeidere og bestill time i dag!

post@fixbil.no
Fanavegen 15, 5222 Nesttun

Besøk våre andre verksteder

Bestill time
menuarrow-right