fbpx

Trygghet for deg og din bil

Fixbil Knarvik

Hjem
/
Verksteder
/
Fixbil Knarvik

Finn frem til oss

Velkommen til ditt lokale bilverksted i Alver

Hos Fixbil Knarvik ønsker vi deg velkommen til et topp moderne bilverksted på Alver. Våre vennlige ansatte sørger for at du får en god opplevelse og vi legger vekt på kvalitetssikring gjennom alle ledd før bilen blir tilbakelevert. Hver enkelt kunde får personlig oppfølging, og vi går alltid nøye gjennom informasjon om pris og reparasjon før arbeidet utføres, slik at du ikke trenger å vær redd for uforutsette kostnader.

Verksted og Service

Alt arbeidet hos Fixbil Knarvik blir utført av spesialiserte mekanikere og vi garanterer både arbeid og bildeler til konkurransedyktige priser. Du kan være sikker på at det blir brukt utstyr av topp kvalitet ved alle reparasjoner.

Hos oss på Fixbil får du samme service, reparasjoner og garanti som på et merkeverksted. Har du nybilgaranti så blir den ivaretatt hos oss.

EU-Kontroll

Ved EU-kontroll gir våre sertifiserte mekanikere en nøyaktig vurdering av bilens tilstand. Du kan alltid stole på at vi får jobben gjort til oppsatt tidspunkt og vi kan også gi et uforpliktende tilbud på utbedring av eventuelle feil eller mangler.
Ta kontakt med en av våre hyggelige medarbeidere og bestill time i dag!

knarvik@fixbil.no
Bruvegen 3, 5914 Isdalstø
Mandag til Fredag 08:00 - 16:00

Besøk våre andre verksteder

Bestill time
menuarrow-right