fbpx

Trygghet for deg og din bil

Fixbil Damsgaard karosseri

Hjem
/
Verksteder
/
Fixbil Damsgaard karosseri

Finn frem til oss

Velkommen til ditt lokale bilverksted på Laksevåg

Hos Fixbil Damsgård karosseri ønsker vi deg velkommen til et topp moderne bilverksted på Laksevåg. Vi er et autorisert verksted som utfører alt innenfor bilskader, billakkering og bilreparasjoner. Våre vennlige ansatte sørger for at du får en god opplevelse og vi legger vekt på kvalitetssikring gjennom alle ledd før bilen blir tilbakelevert. Hver enkelt kunde får personlig oppfølging, og vi går alltid nøye gjennom informasjon om pris og reparasjon før arbeidet utføres, slik at du ikke trenger å vær redd for uforutsette kostnader.

Verksted og Service

Alt arbeidet hos Fixbil Damsgaard karosseri blir utført av spesialiserte mekanikere og vi garanterer både arbeid og bildeler til konkurransedyktige priser. Du kan være sikker på at det blir brukt utstyr av topp kvalitet ved alle reparasjoner.

Hos oss på Fixbil får du samme service, reparasjoner og garanti som på et merkeverksted. Har du nybilgaranti så blir den ivaretatt hos oss.

EU-Kontroll

Ved EU-kontroll gir våre sertifiserte mekanikere en nøyaktig vurdering av bilens tilstand. Du kan alltid stole på at vi får jobben gjort til oppsatt tidspunkt og vi kan også gi et uforpliktende tilbud på utbedring av eventuelle feil eller mangler.
Ta kontakt med en av våre hyggelige medarbeidere og bestill time i dag!

damsgaardkarosseri@fixbil.no
Sjøkrigsskoleveien 15, 5161 Laksevåg
Mandag til Fredag 07:30 - 16:00

Besøk våre andre verksteder

Bestill time
menuarrow-right