fbpx

Trygghet for deg og din bil

Lakkering

Hjem
/
Tjenester
/
Lakkering

Finn frem til oss

Fixbil Laksevåg (Damsgård Karosseri) og Fixbil Møllendalsveien (Hartveit Bilsenter)  utfører reparasjoner på karosseri, biloppretting, service og mekanisk arbeid på de alle bilmerker.  Våre verksteder utfører lakkeringsjobber med bruk av topp moderne kvalitetslakk som gjør at vi kan utføre jobben med perfekt presisjon. Våre kompetente lakkerere har årevis med erfaring, øye for detaljer og hva som kreves for å få et topp resultat. Våre lakkerere holder seg dessuten oppdaterte via kurs og utdanningsløp for at kvaliteten på jobben skal bli perfekt.

Vi kan tilby alt fra hellakkering av bilen og helt ned til micropaint og punktlakkering (vi lakkerer kun selve det aktuelle stedet som er nødvendig) for mindre lakkeringsskader på karosseri der det lar seg gjøre på bilen. Kontakt oss i dag eller kom innom et av våre verksteder så gir vi deg et konkurransedyktig pris på jobben.

Fixbil tilbyr:

  • Hellakkering
  • Omlakkering
  • Dellakkering
  • Flikklakkering
  • Micropaint & Punktlakkering
  • Smartrepair
  • Keramisklakkforsegling
  • Omlakkering
  • Dropp off lakkforsegling

Velkommen til ditt lokale bilverksted i Bergen, Sotra og Lindås

Hos Fixbil ønsker vi deg velkommen til våre 12 topp moderne bilverksteder i Bergen, Sotra og Lindås. Våre vennlige ansatte sørger for at du som kunde får en god opplevelse, og vi garanterer høy kvalitet på utført arbeid.
Vi har stort fokus på teknologi og benytter kun det nyeste utstyret innen testapparater og elektronisk måleutstyr. Alle våre ansatte har høy fagkompetanse og vi legger dessuten sterk vekt på kvalitetssikring av alle reparasjoner og kontroller før bilen blir tilbakelevert til kunden.
Hos Fixbil får hver enkelt kunde personlig oppfølging, og vi går alltid nøye gjennom informasjon om pris og reparasjon før arbeidet utføres. Fixbils’s kompetente bilmekanikere har dessuten lang erfaring med en rekke ulike bilmerker og med kontinuerlig sertifisering og etterutdanning kan du være trygg på vi får jobben kvalitetsmessig og nøyaktig utført.

Hos oss på Fixbil får du samme service, reparasjoner og garanti som på et merkeverksted. Har du nybilgaranti så blir den ivaretatt hos oss.

Verksted og Service

Fixbil er et bilverkstedkjede som dekker hele spekteret av service og reparasjoner på alle bilmerker. Vårt arbeid utføres av spesialiserte mekanikere og vi garanterer både arbeid og bildeler til konkurransedyktige priser. Dessuten har vi spesialkompetansen og du kan være sikker på at det blir brukt utstyr av topp kvalitet når vi skal reparere bilen din.
Du kan stole på at vi finner feilen og reparerer den til avtalt tid og pris!

EU-Kontroll

VVed EU-kontroll gir våre sertifiserte mekanikere en nøyaktig og objektiv vurdering om bilens tilstand. Når du bestiller avtale på forhånd bruker vi ca. 60 minutter på å utføre kontrollen, og du kan alltid stole på at vi får jobben gjort til oppsatt tidspunkt. Dersom du ønsker dette kan vi også gi et uforpliktende tilbud på utbedring av eventuelle feil eller mangler som oppdages.
Ta kontakt med en av våre hyggelige medarbeidere og bestill time i dag!

post@fixbil.no
Fanavegen 15, 5222 Nesttun

Besøk våre andre verksteder

Bestill time
menuarrow-right