Bestill time
Dame som står med en mekaniker og ser på en arbeidsliste

Fixbil Laksevåg (Damsgård Karosseri) og Fixbil Møllendalsveien (Hartveit Bilsenter) utfører reparasjoner på karosseri, biloppretting, service og mekanisk arbeid på alle bilmerker. Verkstedene våre utfører lakkeringsjobber med bruk av topp moderne kvalitetslakk som gjør at vi kan utføre jobben med perfekt presisjon. Våre kompetente lakkerere har årevis med erfaring, øye for detaljer og vet hva som kreves for å få et toppresultat. Gjennom kursing og etterutdanning holder våre lakkerere seg oppdatert på nye teknikker for å sikre arbeid med høy kvalitet.

Vi kan tilby alt fra hellakkering av bilen, helt ned til «micropaint» og punktlakkering (vi lakkerer kun det aktuelle stedet) for mindre lakkeringsskader på karosseri der det lar seg gjøre. Kontakt oss i dag eller kom innom et av verkstedene våre så gir vi deg et konkurransedyktig tilbud.

Fixbil tilbyr:

Fixbil tilbyr verkstedtjenester til konkurransedyktige priser. Vi reparerer og utfører service på alle bilmerker i våre verksteder i Bergen og omegn. Hvis bilen din fortsatt har nybilgaranti, tar vi oss av det.